Huisarts

Overzicht en aanmelding eerstelijns scholingsactiviteiten

FTO's:

Wilt u medisch inhoudelijke ondersteuning van LabMicTA tijdens een FTO? Vul dan uw gegevens en wensen in op het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

(Na) Scholing:

Het is nog niet duidelijk welke (na)scholingen nog plaats kunnen vinden dit jaar. U kunt zich wel inschrijven op de vastgestelde data van de scholing "pre-analyse in de huisartsenpraktijk" en - onder voorbehoud -  ook voor de scholing "hygiene en infectiepreventie in de huisartsenpraktijk". Als een van deze scholingen onverhoopt niet door kan gaan, zoeken we contact met u.

Heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 088-5374245 of via de mail op relatiebeheer@labmicta.nl 

Scholingen zijn tot nader order afgelast.

Heeft u zich eerder ingeschreven voor een inmiddels afgelaste nascholing? Dan krijgt u een nieuwe datum aangeboden. Eventuele betalingen, die al waren gedaan, zijn inmiddels teruggestort. 

Aanmelden:

Heeft u interesse? Meld u zich dan aan (alleen of met collega's) via het hiervoor bedoelde inschrijfformulier onderaan deze pagina en houd u uw Kabiz registratie nummer of AGB code dan bij de hand. In het inschrijfformulier wordt hier voor elke deelnemer naar gevraagd.

Kosten:

Als u zich voor een geaccrediteerde workshop wilt inschrijven, moet u rekening houden met 50 euro inschrijfgeld (incl. BTW) per deelnemer / deelneemster. Voor de scholingen die met een sterretje* zijn gemarkeerd worden geen kosten in rekening gebracht.. 

Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar relatiebeheer@labmicta.nl óf bellen naar 088-5374245 (relatiebeheer) of 088-5374240 (accountmanager). 

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.

Feedback