Huisarts

ALGEMENE INFORMATIE

SERVICE VOOR DE EERSTE LIJN

De service voor de eerste lijn bevat (behalve de intercollegiale medisch inhoudelijke consulten) ook praktijkbezoeken, medisch inhoudelijke nascholing voor (huis)artsen en (huis)artsen i.o., workshops voor doktersassistenten en praktijkondersteuners en rondleidingen voor hierin geïnteresseerde zorgverleners uit de eerste lijn. Daarnaast biedt LabMicTA scholing aan de doktersassistenten in opleiding van het ROC Hengelo. Heeft u interesse? Dan kunt u contact zoeken met de contactpersonen voor de eerste lijn. 

labminute

Wilt u als huisartspraktijk geïnformeerd worden over actuele, inhoudelijke ontwikkelingen? Dan kunt u zich hier aanmelden voor de Labminute. Deze digitale nieuwsbrief,  gericht op huisartspraktijken, verstuurt Labmicta eens per kwartaal.

Ophalen van patiëntmateriaal

Doordeweeks

Onze vervoersdienst haalt bij het merendeel van de huisartsenpraktijken in de regio het patiëntmateriaal op van maandag t/m vrijdag en op vaste tijden. Via de menukeuze "materiaal insturen" op dit tabblad, kunt u een voor u geschikte lichtingstijd en -locatie zoeken. 

Doordeweeks kunt u de materialen ook afleveren op het frontoffice van LabMicTA in het MST (route H - Vrouw Kind Centrum, ma - vrij, tussen 8:00 - 17:00) en het ZGT Almelo (route 0.11 - laboratorium, ma - vrij, tussen 8:00-16:30). In Hengelo kunt u de materialen afleveren bij de receptie van ons laboratorium op de Boerhaavelaan 59, ma - vrij, tussen 8:00 en 18:00.

Weekenden

Als er patiëntmaterialen zijn afgenomen op vrijdag nadat de vervoersdienst langs is geweest, dan kunt u de materialen tussen vrijdagmiddag 17:00 en maandagochtend 07:00 afleveren bij de huisartsenposten van het SKB in Winterswijk en het ZGT in Almelo en Hengelo. Graag correct verpakt in de blauwe envelop aanleveren. Doordeweeks kunt u voor aflevering niet terecht bij de huisartsenposten.

Feedback