Huisarts

Bezwaarprocedure spiegelrapportage - huisartsen

Eind 2018 wordt het "rapport spiegelinformatie huisartsen" verstrekt.

Elke naar ons inzendende huisarts heeft recent van ons een brief gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe het rapport er uit ziet. 

Alle inzendingen, die LabMicTA ontvangt van huisartsen binnen een praktijk, worden meegenomen in de rapportage. Elke huisartsenpraktijk krijgt een gepersonaliseerd rapport. De inzendingen van elke huisarts binnen de praktijk zijn herkenbaar door het gebruik van de naam van de huisarts. Mogelijk heeft u er bezwaar tegen dat collega's uw naam herkenbaar op het rapport zien. Door het onderstaande formulier te printen, in te vullen en naar ons op te sturen kunt u bezwaar maken tegen het verstrekken van dit gepersonaliseerde rapport aan uw praktijk. Ontvangen wij uw bezwaar voor de gestelde datum, dan wordt het rapport niet aan uw praktijk verstrekt.

U kunt bezwaar aantekenen tot 9 november 2018. Indien wij voor 9 november geen bezwaarformulier van u hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat en verstrekken we het rapport aan uw praktijk.  


Na het invullen kunt u het ondertekende formulier per e-mail retourneren naar relatiebeheer@labmicta.nl of per post versturen naar LabMicTA, de Afdeling Relatiebeheer, Boerhaavelaan 59, 7555 BB Hengelo.

Feedback