Huisarts

HET EERSTE LIJNS TEAM

medische stafleden

Per 1 april 2017 zal arts-microbioloog Bert Mulder, die een aantal jaren de aandachtsgebiedhouder voor de Eerste Lijn was binnen onze medische staf, afscheid nemen van LabMicTA. Hij zet zijn werkzaamheden voort als arts-microbioloog in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe werkkring. 

Wij willen u bij deze voorstellen aan onze nieuwe aandachtsgebiedhouder voor de Eerste Lijn:  

Heeft u medisch inhoudelijke vragen of wilt u met één van beide artsen overleggen, dan kunt u contact zoeken via het algemeen telefoonnummer 088-5374200 of door een mail te sturen naar f.bosma@labmicta.nl of w.silvis@labmicta.nl. Froukje Bosma is op dinsdag en vrijdag afwezig en Welmoed Silvis op donderdag.

Heeft u vragen over de planning van en inschrijving voor nascholingen voor huisartsen of voor doktersassistenten, onze algemene dienstverlening, praktijkbezoeken, rondleidingen etc., dan kunt u contact opnemen met:

via de telefoonnummers van de accountmanager (088-5374240 ) en van relatiebeheer (088-5374245). Via de mail kan ook, naar m.kielman@labmicta.nl of relatiebeheer@labmicta.nl

Feedback