Algemeen

Vacatures

Er is op dit moment een vacature bij LabMicTA:


LabMicTA heeft ook twee vacatures binnen de Raad van Toezicht, zie hier voor meer informatie.  

Geen passende vacature gevonden? Lijkt het u interessant om bij LabMicTA te werken maar hebben wij op dit moment geen passende vacature? Vult u dan onderstaand formulier voor een open sollicitatie in. Het ingevulde formulier komt terecht bij afdeling personeelszaken.

Algemene informatie:

Geïnteresseerden voor een toekomstige vacature worden uitgenodigd een open sollicitatie, voorzien van een CV, te sturen naar afdeling Personeelszaken. U kunt uw sollicitaties versturen via de mail naar (PZ@labmicta.nl) of via de post naar Postbus 516, afdeling Personeelszaken, 7550 AM Hengelo.

Arbeidsvoorwaarden 

Voor de medewerkers van LabMicTA is de CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst Ziekenhuizen) of de AMS (Arbeidsovereenkomst Medisch Specialisten) van toepassing.

Werken en wonen in Twente

is helemaal niet zo gek. Er is leefruimte en een groene omgeving. Bovendien is er een ruime keuze in basisscholen en voortgezet onderwijs in de buurt. Deze zaken zijn in Twente vanzelfsprekend. Het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek in Hengelo is een zelfstandige stichting, die microbiologisch, immunologisch en moleculair microbiologisch onderzoek verricht ten behoeve van de preventie, de diagnostiek en de therapie van infectieziekten voor zowel de eerste- als de tweedelijnszorg. De microbiologie wordt in zijn volledige omvang uitgevoerd.

De medische staf van de stichting bestaat uit een aantal artsen-microbioloog (zie 'wie zijn wij?" op deze website), een moleculair bioloog en in totaal ongeveer 170 analisten, medisch administratie medewerkers en medewerkers van de ondersteunende diensten.

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.

(toets de volgende code in: 52284)
Feedback