Algemeen

Vacatures

Wil je weten welke vacatures we momenteel open hebben staan? Bekijk ze hier: Vacatures - Labmicta ontwikkelt (labmicta-ontwikkelt.nl)

Bent u geinteresseerd in onze vacatures en wilt u ons beter leren kennen? Bekijk dan onze bedrijfsfilm:

Bedrijfsfilm LabMicTA 2019


ALGEMENE INFORMATIE:

Wilt u reageren op een openstaande vacature? Of lijkt het u interessant om bij LabMicTA te werken maar hebben wij op dit moment geen passende vacature? Stuurt u dan uw (open) sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken, voorzien van uw CV en een motivatiebrief naar de afdeling Personeelszaken.

Alle sollicitaties kunt u sturen via de mail naar sollicitatie@labmicta.nl of via de post naar Postbus 516, afdeling Personeelszaken, 7550 AM Hengelo. Wij bewaren de door u opgestuurde sollicitatie en bijbehorende gegevens voor de duur van 6 maanden. Na die periode worden uw gegevens verwijderd uit onze administratie.

Arbeidsvoorwaarden 

Voor de medewerkers van LabMicTA is de CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst Ziekenhuizen) of de AMS (Arbeidsovereenkomst Medisch Specialisten) van toepassing.

Werken en wonen in Twente

is helemaal niet zo gek. Er is leefruimte en een groene omgeving. Bovendien is er een ruime keuze in basisscholen en voortgezet onderwijs in de buurt. Deze zaken zijn in Twente vanzelfsprekend. Het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek in Hengelo is een zelfstandige stichting, die microbiologisch, immunologisch en moleculair microbiologisch onderzoek verricht ten behoeve van de preventie, de diagnostiek en de therapie van infectieziekten voor zowel de eerste- als de tweedelijnszorg. De microbiologie wordt in zijn volledige omvang uitgevoerd.

De medische staf van de stichting bestaat uit een aantal artsen-microbioloog (zie 'wie zijn wij?" op deze website), een moleculair bioloog en in totaal ongeveer 170 analisten, medisch administratie medewerkers en medewerkers van de ondersteunende diensten.

Feedback