Scholing

Scholing

Overzicht en aanmelding scholingen.

FTO's:

Wilt u ondersteuning van LabMicTA tijdens een FTO? Stuur dan een mail naar relatiebeheer@labmicta.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Scholing:

LabMicTA biedt normaliter voor doktersassistentes, huisartsen en medewerk(st)ers van verpleeghuizen verschillende (standaard) scholingen aan in de vorm van een cursus of workshop. De onderwerpen en data van deze (na)scholingen publiceren we op deze pagina. Op dit moment zijn we bezig online scholingen te ontwikkelen; hier komen we spoedig op terug op deze pagina.

Aanmelden voor een scholing

Heeft u interesse in een (na)scholing? Meldt u zich dan aan (alleen of met collega's) via het hiervoor bedoelde inschrijfformulier, dat t.z.t. onderaan deze pagina komt te staan. Bent u doktersassistente? Houd uw Kabiz registratie nummer dan bij de hand. Tijdens het inschrijven wordt hier naar gevraagd.

Kosten van een (na)scholing:

Als u zich voor een geaccrediteerde workshop wilt inschrijven, is het  mogelijk dat we u een kleine bijdrage kunnen vragen voor uw deelname. Voor scholingen die met een sterretje(*) zijn gemarkeerd worden geen kosten in rekening gebracht. 

VRAGEN?

Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar relatiebeheer@labmicta.nl óf bellen naar 088-5374245 (Afdeling Relatiebeheer) 

Feedback