Scholing

Scholing

Overzicht en aanmelding scholingen.

FTO's:

Wilt u ondersteuning van LabMicTA tijdens een FTO? De leden van de medische staf van Labmicta komen graag naar uw FTO scholing om specifieke kennis met u en uw collega's te delen. U kunt een mail sturen naar relatiebeheer@labmicta.nl end an zorgen we ervoor dat er contact met u wordt opgenomen.

(Na)Scholing:

LabMicTA heeft voor doktersassistentes en medewerk(st)ers van verpleeghuizen verschillende (standaard) scholingen. Dit kan een scholing op locatie of een e-learning zijn. Op dit moment concentreren we ons op scholing binnen de indicatie urienweginfecties. (Na)scholingen worden geaccrediteerd aangeboden.

Aanmelden voor een (NA)scholing

Heeft u interesse in een (na)scholing? Stuur dan een mail met uw wensen naar relatiebeheer@labmicta.nl. Wij nemen dan contact met u op voor overleg en afstemming. 

Kosten van een (na)scholing:

Als u zich voor een geaccrediteerde workshop wilt inschrijven, is het  mogelijk dat we u een kleine bijdrage kunnen vragen voor uw deelname. Dat wisselt per scholing; hierover informeren we u graag.

VRAGEN?

Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u mailen naar relatiebeheer@labmicta.nl óf bellen naar 088-5374245 (Afdeling Relatiebeheer) 

Feedback